I ftuar në Top Story, 22 Maj 2019: Të Udhëtosh me Autobus (min 6 & 19)

I ftuar në Scan TV, 15 Nëntor 2018: Efektiviteti i Ligjit të Koncesionit e Partneritetit Publik Privat në Ekonomi

I ftuar në Scan TV, 29 Mars 2018: Pagesa në Rrugën e Kombit

I ftuar në Scan TV, 22 Shkurt 2018: Situata  e Transportit në Shqipëri

I ftuar në Scan TV, 12 Prill 2017: Mjetet  e Transportit në Shqipërinë e viteve 1912-1990

I ftuar në Scan TV, 21 Qershor 2016: Konçesioni për rrugën e Kombit

Intervistë në Vizion Plus, 4 Qershor 2016 për çështje të transportit (min 15)

I ftuar në Scan TV, 5 Prill 2016: Efektiviteti i konçesioneve në ekonomi

Intervistë mbi transportin e udhëtarëve në Scan TV, 13 Janar 2016

I ftuar në Intervista në SCAN TV, 6 Tetor 2015: Paketa e masave në transport

Dokumentar "Ringjallja e hekurudhës", realizuar nga SCAN TV, 15 Qershor, 2015

I ftuar në Dosja E në SCAN TV, 14 Maj 2015: Vendosja e taksave mbi peshë nga Italia dhe pasojat për transportuesit shqiptarë

I ftuar në SCAN TV, 5 Maj 2015

I ftuar në SCAN TV, 26 Mars 2015

I ftuar në emisionin Të Paekspozuarit në Ora News TV, 19 Shkurt 2015

I ftuar në emisionin Ditë e Re në Ora News TV, 28 Tetor 2014

Mëngjes Express në Ora News TV, 18  Gusht 2014: Çështje të aktualitetit të transportit dhe porteve detare ne Shqipëri 

I ftuar në Intervista 16:30 në Ora News TV, 16 Gusht 2014

I ftuar në Mëngjes Express në Ora News TV, 6  Gusht 2014

I ftuar në emisionin Miresevjen në Televizionin Shqiptar, 1 Korrik 2014


I ftuar në emisionin Urbanika në televizionin A1, 17 Prill 2014

I ftuar në emisionin Urbanika në televizionin A1, 12 Shkurt 2014


I ftuar në emisionin Intervista në Ora News, 10 Shkurt 2014


Intervistë për çeshtje të ndryshme të transportit në TV Planet, 16 Dhjetor 2013


I ftuar ne emisionin Mëngjes Express, Televizioni Ora News - Dt. 6 Dhjetor 2013 


Opinion mbi cështje të aktualitetit, Emisioni Urbanika, Televizioni A1 -22 Tetor 2013


Opinion mbi konçesionimin e Portit të Durrësit. Televizioni A1 - 26 Gusht 2013


Opinion mbi situatën e rënduar të sigurisë rrugore. Televizioni A1 - Dt. 14 Korrik 2013


I ftuar në emisionin Natën Vonë. Televizioni Ora News - Dt. 09 Korrik 2013


I ftuar në emisionin Report: Rrjeti Hekurudhor, Si mund të rigjallërohet. Televizioni Scan - 14 Qershor 2013


I ftuar në emisionin RUBRIKA E LIBRIT, televizioni Channel One -26 Janar 2013


I ftuar në emisionin Report,Televizioni SCAN, Korridori 8-të një sipermarrje e vështirë - 25 Janar 2013


I ftuar në televizionin Channel One - 3 Nëntor 2012


Interviste per News 24 me 30 shtator 2012, dhe Interviste per Scan TV me 6 Tetor 2012